Upis učenika u prvi razred/ Regjistrimi i nxënësve në klasë të parë

Advertisements
Posted in Aktuelnosti | Leave a comment

Regjistrimi i nxënësve në klasë të parë/ Upis učenika u prvi razred

Posted in Aktuelnosti | Leave a comment

Garat në programim/Takmičenje u programiranju

Ne garat nga programimi ne Microbit, nxënesit e shkollës Irena Selçanin, Nora Selçanin dhe Anabela Rudoviq u shpërblyen me çmimin e dytë.

Posted in Aktuelnosti | Leave a comment

Në garat

Posted in Aktuelnosti | Leave a comment

Cas saobracajn

Posted in Aktuelnosti | Leave a comment

10. prvenstvo Crne Gore u atletici za cicibane-Bar, 23. 09. 2018 god.

Posted in Aktuelnosti | Leave a comment

Promocija knjige

Na promociji knjige

Posted in Aktuelnosti | Leave a comment

Vizitë e drejtorit për arsimim të pjesëtarëve të popullit pakicë

Patëm nderin të kemi mysafir drejtorin e Drejtorisë për arsimim të pjesëtarëve të popullit pakicë zotëri Marash Dukaj. Qëllimi i vizitës ishte njoftimi me kuadrin arsimor, problematikën e shkollës, si dhe të arriturat e shkollës, posaçërisht shpërblimi me vendin e tretë në garat regjionale në programim me mikrobit.

Posted in Aktuelnosti | Leave a comment

Predavanje “Medijska pismenost”

Profesorica CSBH jezika Ivana Đurković održala je radionicu na temu “Medijska pismenost”. Učenici su bili aktivni i izrazili svoje stavove i shvatanja o medijskoj pismenosti.

Posted in Aktuelnosti | Leave a comment

Takmicenje u atletici

Na XXIII takmičenju u atletici održano 14. 04.2019 u Danilovgradu učenici su postigli odlične rezultate.

-Milivoje Pajović je oborio rekord Crne Gore u bacanju koplja od 400 g.

-Nora Selčanin osvojila srebro u bacanju koplja od 600 g.

-Antonela Gazivoda je usvojila 2 bronze : bacanje koplja 600 g i bacanju diska 1kg.

-Suana Tafić je najveće iznenađenje na takmičenju pobijedifši u trci na 800 m takmičare koji su stariji dvije kategorije od nje.Takođe je postavila nove rekorde u bacanju koplja od 400 g u cicibanskoj i mlađe pionorskoj konkurenciji.

Posted in Aktuelnosti | Leave a comment